afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

We laten u graag de mogelijkheden zien.
afbeelding De leukste voorstellingen!

De leukste voorstellingen!

Bestel nu!
afbeelding Theater voor iedereen!

Theater voor iedereen!

Bestel nu!

Bestelinformatie

‘Noaber’-pas

Een groot succes: de Noaberpas. Boekt u 9 of meer voorstellingen, dan krijgt u van ons de Noaberpas waar mee u gratis aan kunt schuiven bij niet-uitverkochte voorstellingen. Een aantal spelregels:

  • voor de Noaberpas komt u alleen in aanmerking via de reserveringslijst (zie Spelregels Reserveren), dus niet via internetboekingen.
  • de Noaberpas ontvangt u bij het boeken van 9 of meer voorstellingen, waarvan maximaal 1 film en maximaal 1 voorstelling onder de € 6,- (excl. verenigingskosten)
  • per bestelling van 9 of meer voorstellingen ontvangt u één Noaberpas die geldig is voor maximaal twee personen. (Bij groepsbestellingen passen wij maatwerk toe.)
  • reserveren is met de Noaberpas niet mogelijk. Wanner er nog tickets beschikbaar zijn, kunt u deze vanaf een half uur voor de voorstelling, op vertoon van uw pas, afhalen bij de theaterkassa en plaatsnemen zodra alle betalende gasten hun plaats in hebben genomen.

Spelregels Reserveren in voorverkoop
De voorverkoop is intussen afgelopen, dus gelden de hieronder genoemde regels van de losse kaartverkoop.

Losse kaartverkoop

Toegangsbewijzen voor alle theatervoorstellingen kunnen gekocht worden via www.parkgebouw.nl of aan de kassa van het Parkgebouw. Bestellen via de website gaat eenvoudig. Heeft u liever persoonlijk contact, komt u dan gezellig naar het Parkgebouw. De koffie staat klaar en wij helpen u graag!

Kaarten dienen direct te worden afgerekend via Ideal (website) of aan de kassa. In het Parkgebouw kunt u zowel contant als met pin betalen. Per ticket berekenen wij € 0,50 verenigingskosten.

Weetjes

Het Parkgebouw is geopend op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur

Wij hebben voorzieningen voor rolstoelers, zoals de speciale rolstoelservice in de pauze en uiteraard rolstoelplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op. Wilt u een pauzearrangement.Ook dat kan, onze medewerkers weten er alles van.

Donateurs

Draagt u het Parkgebouw een warm hart toe? Wordt dan donateur voor € 10,- per persoon per seizoen. Met uw donatie steunt u de Oude Dame en al haar activiteiten en evenementen. Onze donateurs krijgen in de loop van het seizoen een aantal leuke voordelen! Wanneer u kaarten koopt, kunt u aangeven of u donateur wilt worden.

Voor de verdere algemene voorwaarden klikt u hier
Wilt u meer weten over theaterarrangementen, kijk dan hier.

 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!