afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Voor iedereen!

Voor iedereen!

Boek nu!

Bestelinformatie

INFORMATIE
 

‘Noaber’-pas

Een groot succes: de Noaberpas. Boekt u voor dit seizoen 9 of meer verschillende voorstellingen, dan krijgt u van ons de Noaberpas waar mee u gratis aan kunt schuiven bij niet-uitverkochte en  voorstellingen. Een aantal spelregels:

  • voor de Noaberpas komt u alleen in aanmerking via de reserveringslijst (zie Spelregels Reserveren), dus niet via internetboekingen.
  • Boekt u  minstens 9  verschillende voorstellingen per persoon, dan ontvangt u , per 9 verschillende voorstellingen één  Noaberpas . Deze 9 verschillende voorstellingen bevatten  maximaal 1 film en maximaal 1 voorstelling onder de € 6,- (excl. verenigingskosten).
  • De Noaberpas is geldig voor één persoon en kan niet worden ingezet voor reeds door u geboekte voorstellingen.
  • Van te voren reserveren is met de Noaberpas niet mogelijk tenzij dit duidelijk wordt aangegeven door een medewerker van het Parkgebouw. Verdere regels staan op de pas.

*Onder ‘verschillende voorstellingen’ verstaan we voorstellingen die op afzonderlijke data worden uitgevoerd.

Spelregels Reserveren in voorverkoop
De beste regel: In de voorverkoop tot 5 juni 2017, betaalt u géén verenigingskosten!

In deze brochure vindt u een Reserveringslijst. Vult u hier de voorstellingen in die u wilt boeken. De lijst levert u in bij de Harmeling Receptie van het Parkgebouw tijdens de voorverkoop die duurt van 21 april tot en met 5 juni 2017. Wij boeken dan direct uw tickets, u betaalt (contant of pin) en krijgt uw tickets en eventuele Noaberpas direct mee. Inleveren kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Belangrijk: het inleveren van de Reserveringslijst geeft geen garantie op tickets voor de bewuste voorstellingen. Pas na betaling is uw boeking definitief!

Losse kaartverkoop

Toegangsbewijzen voor alle theatervoorstellingen kunnen gekocht worden via www.parkgebouw.nl of aan de kassa van het Parkgebouw. Buiten de voorverkoop is (telefonisch) reserveren is niet meer mogelijk! Bestellen via de website gaat eenvoudig. Heeft u liever persoonlijk contact, komt u dan gezellig naar het Parkgebouw. De koffie staat klaar en wij helpen u graag!

Kaarten dienen direct te worden afgerekend via Ideal (website) of aan de kassa. In het Parkgebouw kunt u zowel contant als met pin betalen. Per ticket berekenen wij € 0,50 verenigingskosten. Meer weten? Zie pagina ‘Theater & Film voor Iedereen’.

Weetjes

Het Parkgebouw is geopend op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur

Wij hebben voorzieningen voor rolstoelers, zoals de speciale rolstoelservice in de pauze en uiteraard rolstoelplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op. Wilt u een compleet avondje uit? Dat kan! Alle informatie vindt u op de pagina ‘Theater & Film voor Iedereen’.

Voor de volledige algemene informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar onze website.

Donateurs

Draagt u het Parkgebouw een warm hart toe? Wordt dan donateur voor € 10,- per persoon per seizoen. Met uw donatie steunt u de Oude Dame en al haar activiteiten en evenementen. Wanneer u kaarten koopt aan de Harmeling Receptie, kunt u aangeven of u donateur wilt worden. Koopt u online, stuurt u ons dan een mail, wanneer u geïnteresseerd bent. Dit kan via info@parkgebouw.nl

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!