afbeelding Je eigen orkest dirigeren!

Je eigen orkest dirigeren!

Alle informatie

Met uw orkest!

Met uw Orkest!
Een programma voor iedereen!


Kent u ‘Maestro’? Dan kent u ook Het Orkest van het Oosten! En nu hebt u zélf de kans om een orkest te dirigeren. Niet ineens natuurlijk, maar stapje voor stapje. Iedereen mag mee doen: kinderen, opa’s, mama’s, opa’s en papa’s… U bent van harte welkom. We beginnen op 23 september om 20.00 uur met een workshop in de Van Dam zaal. Een klein deel, een ensemble, van het orkest komt dan naar Rijssen. De musici vertellen deze avond over hun leven als musicus en beantwoorden ál uw vragen. En dan komt het mooiste, want natuurlijk gaan we ook muziek maken. U zit vlakbij de musici en mag tijdens deze workshop zelf al ervaren hoe zij reageren op u als dirigent. Wanneer u dit al leuk vindt, kunt u zich opgeven. Maar u mag ook gewoon komen kijken en daarna beslissen of u mee wilt doen. Want met deze workshop is het project namelijk nog lang niet afgelopen.

In het voorjaar 2018 gaan we verder met een heus concert door een kamerorkest van het OvhO, met ú en uw mede-deelnemers als dirigent. (U heeft dan intussen al een aantal malen onder begeleiding gerepeteerd.)  Tot slot zal in het vroege najaar 2018 de grote finale zijn, waaraan het volledige Orkest van het Oosten deel zal nemen en u samen met uw collega-dirigenten, de hoofdrol heeft.

Deelname is gratis. Wilt u mee doen, alleen of samen met uw kind, vader, moeder, vriendin of buurman? Schrijft u dan een korte motivatie naar aanmeldingen@ovho.nl en vertel waarom u mee wilt doen. De leukste aanmeldingen worden uitgekozen. Wilt u eerst komen kijken of het iets voor u is of alleen maar toeschouwer zijn? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Hou ook onze websites www.parkgebouw.nl en www.ovho.nl in de gaten voor meer informatie.

Dit project is financieel mogelijk gemaakt door Creative Europe Programme of the European Union.

 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!