Week van de Amateurkunst 2018

Ook dit jaar vindt er weer een week van de amateurkunst plaats in Rijssen-Holten.

Op 8 juni 2018 zal er een groot muziekspektakel plaatsvinden, in de open lucht en rond de muziekkoepel van het Parkgebouw. Meer informatie hierover vindt u hier.

Jeugdtheaterschool Spoenk organiseert op (onder meer) dinsdag 12 juni een musicalproject voor basisschoolleerlingen;

De Stichting Koorschool Rijssen organiseert op woensdag 13 juni een gecomineerde repetitie/miniconcert. Kinderen en jongeren zijn hierbij de doelgroep;

De Hoolter Daansers organiseren diverse activiteiten in verband met het 40-jarig jubileum, waaronder een expositie in de Oudheidkamer Holten over het 40 jarig bestaan, optredens in verzorgingscentra in Rijssen-Holten, vertoning van een, in samenwerking met de Oudheidkamer gemaakte, film ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan en dansworkshops met basisschoolleerlingen. Meer informatie vindt u hier.

Op 16 juni houdt Shanty Koor Riessen een meezingfestival ter gelegenheid van haar vijfjarig jubileum. De andere deelnemende koren zijn: Tukker Lady’s, De Schuytenvaerders en Levensliederenkoor ‘met Hart en Smart’; Meer informatie vindt u hier.

De Week van de Amateurkunst wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Bekijk hier het item dat de Provincie maakte over de Hoolter Daansers.

Voor algemene informatie over de Week van de Amateurkunst klikt u hier

Overijssel toont talent!  De ruim 450.000 amateurkunstenaars in Overijssel zijn belangrijk voor een dynamische, aantrekkelijke en sociale samenleving. We steken samen veel energie in vernieuwing, verwondering en vermaak binnen onze dorpen en steden. 

Veel Overijsselse gemeenten tonen komende maanden hun creatieve karakter tijdens lokale edities van 'Ik Toon de WAKweek'. Inwoners worden uitgedaagd hun creatieve talenten te ontplooien en een breed publiek geeft waardering aan al die amateurkunstenaars die hun passie durven te tonen. Met persoonlijke verhalen maken we samen in heel Overijssel de impact van kunst zichtbaar.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!