afbeelding Veilig genieten

Veilig genieten

Corona Nieuws

Informatie

Parkgebouw Rijssen
Oosterhofweg 49
7461 BT Rijssen, Nederland
E-mail: info@parkgebouw.nl

Telefoon: 0548 - 544140

 

Welkom! Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert! 
Wat een begrip en geduld heeft u tot nu toe getoond en daar willen wij u hartelijk voor bedanken! U mag er dan ook op blijven vertrouwen dat we er alles aan doen om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

Onze maatregelen
Als eerste mag u er op vertrouwen dat onze medewerkers zich altijd zullen houden aan de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard naar u, als gast, maar ook onderling als team.  Daarnaast hebben wij het gebouw zo veel mogelijk aangepast. Concreet betekent dit: wij hanteren in al onze ruimtes de anderhalve-meter-maatregel, wij bieden ontsmettingsmiddelen, alle hygiënemaatregelen en de schoonmaak zijn geïntensiveerd, er zijn looproutes, overal kunnen ramen en deuren open, er zijn kuchschermen bij de balie, waar er geen kuchschermen zijn, wordt anderhalve meter gehanteerd en alle protocollen waar wij ons aan moeten houden (horeca, theater, zakelijk en verenigingen), nemen wij uiterst serieus. En dit alles doen we natuurlijk met een gastvrije glimlach. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 15.00 uur op nummer 0548-544140 en alleen op afspraak geopend.


Route en Parkeren
Het Parkgebouw is goed bereikbaar, en omdat navigatie niet altijd werkt zoals het hoort, geven wij u ook een uitgebreide routebeschrijving. Wanneer u bent gearriveerd kunt u uw auto kwijt op de ruime, gratis parkeerplaats aan de Albertsdijk. Bordjes geven aan waar u deze parkeerplaats kunt vinden.

Navigatie:
Parkgebouw Rijssen

Oosterhofweg 49
7461 BC RIJSSEN

Vanaf de A1

Het Parkgebouw ligt dicht bij de A1 aan de rand van Rijssen. Op de A1 neemt u afslag 28 Rijssen/Enter. Onder aan de afrit, gaat u richting Enter. Neem de afslag Enter. Onder aan deze afrit gaat u links richting Rijssen. Bij de tweede rotonde slaat u rechts af (Parkstraat). Daarna eerste weg rechts (Oosterhofweg) en de bordjes naar de parkeerplaats volgen. Vervolgens loopt u door het prachtige Volkspark richting het Parkgebouw.

Vanaf Almelo/Wierden
Zodra u Rijssen binnen rijdt (met de firma's Volker Wessels en Reggeborgh aan uw rechterhand), gaat u op rotonde rechtdoor, de Wierdensestraat op. U rijdt door tot de weg een haakse bocht naar links maakt. Deze bocht volgt u. Vervolgens volgt u de weg. Wanneer u aan uw linkerhand het Parkgebouw ziet, dient u na zo'n 30 meter links af te slaan, de Oosterhofweg op. Dan de bordjes naar de parkeerplaats volgen. Vervolgens loopt u door het prachtige Volkspark richting het Parkgebouw.

Vanaf Nijverdal/Holten
U volgt de rondweg richting centrum. Vervolgens volgt u deze rondweg tot de rotonde richting Wierden. Hier slaat u rechts af richting centrum. U rijdt door tot de weg een haakse bocht naar links maakt. Deze bocht volgt u. Vervolgens volgt u de weg. Wanneer u aan uw linkerhand het Parkgebouw ziet, dient u na zo'n 30 meter links af te slaan, de Oosterhofweg op. Dan de bordjes naar de parkeerplaats volgen. Vervolgens loopt u door het prachtige Volkspark richting het Parkgebouw.

Openbaar vervoer
Trein
Vanaf het station is het zo'n 10 minuten lopen naar het Parkgebouw. U loopt vanaf het station richting de Jumbo/Action. U volgt de weg rondom genoemd winkelcomplex (bocht naar links). Vervolgens loopt u richting Albert Heyn. Ook hier slaat u links af. Weg volgen tot kruispunt (BDC aan uw rechterhand). Hier slaat u rechtsaf. Weg volgen tot u aan uw linkerhand het Parkgebouw ziet. Vervolgens klein stukje doorlopen en links afslaan (Oosterhofweg). Dan links door de poort en u loopt het prachtige Volkspark in en ziet de hoofdingang van het Parkgebouw aan uw linkerhand.

Bus
Er is een bushalte op 1 minuut lopen van het Parkgebouw (Parkstraat).

Voor informatie over reistijden, verbindingen, en prijzen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 (€ 0,70 pm) of surf naar www.9292ov.nl

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerking

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!