afbeelding Corona Nieuws

Corona Nieuws

We zijn weer open!

Privacyverklaring Parkgebouw Rijssen

Privacyverklaring Parkgebouw Rijssen

Rijssen, 23 mei 2018

Uw privacy is voor Parkgebouw Rijssen van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de dienst Parkgebouw Rijssen allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met de functionaris voor gegevensbescherming van Parkgebouw Rijssen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze dienst krijgen wij de volgende informatie over u:

- Uw naam en adres
- Telefoonnummer
- Factuuradres
- Emailadres
- Betalingsgegevens
- Geslacht
- Geboortedatum
- IP-adres

De wet noemt dit "persoonsgegevens" en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit leest u hieronder.

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraudeaangifte mogen doen bij de politie.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna totdat de garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van uw aankoop en uw factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

- per post
- per e-mail
- via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e- mail bevat een afmeldlink. En via Social Media kunt u ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Contactformulier, Nieuwsbrieven en Servicemails
Met het contactformulier op de website kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er eenvoudig bij pakken. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief of onze actiemails. Hierin leest u nieuwtjes, inspiratie, tips en informatie over onze producten en diensten. Deze aanmeldingen kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief of actiemail bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Als u bij ons kaarten koopt voor een voorstelling, ontvangt u van ons servicemails. Dit betekent dat u een paar dagen voor uw bezoek informatie over uw geboekte voorstelling ontvangt en eventueel na de voorstelling een bedankmail. Deze e-mails sturen wij u vanuit dienstverlening. Als u deze mails niet wenst te ontvangen, dan kunt u zich op ieder moment voor deze e-mails afmelden via de afmeldlink die u onderaan onze e-mails kunt vinden.

Advertenties
Onze dienst vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht. In onze dienst zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies
Onze dienst gebruikt geen cookies.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. In ons register gegevensverwerking 2018 kunt u lezen hoe wij uw privacy beschermen, deze is op te vragen bij onze functionaris voor gegevensbescherming.

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Annet Rozendom en is bereikbaar per e-mail op administratie@parkgebouw.nl en per telefoon +31458544140 voor al uw vragen en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Na zeven jaar inactiviteit worden uw gegevens automatisch omgezet zodat ze niet meer herleidbaar zijn naar u als persoon.

U heeft de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in en het kunnen opvragen van de precieze persoonsgegevens die we van u hebben
- het laten corrigeren van fouten en het kunnen aanpassen van uw persoonsgegevens
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming voor het gebruiken en bewerken van uw persoonsgegevens
- uw gegevens anonimiseren of zodanig verwijderen zodat het niet meer herleidbaar is tot u als persoon
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens zoals:
       - het volgen van uw bezoek op onze website (tracking)
       - het gebruiken van uw aankoopgegevens en voorkeuren om uw specifieke voorstellingsinformatie te kunnen sturen

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Gebruik van opnames
Foto’s, video’s en geluidopnamen die gemaakt worden tijdens optredens en voorstellingen kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal van Parkgebouw Rijssen. Mocht u hier bezwaren tegen hebben dan kunt u dit kenbaar maken via info@parkgebouw.nl

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Parkgebouw Rijssen
Oosterhofweg 49
7461 BT  RIJSSEN
info@parkgebouw.nl
+31548544140

Deel deze pagina met je vrienden



De volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!