De huidige stand van zaken

Welkom! Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert! 
Wat een begrip en geduld heeft u tot nu toe getoond en daar willen wij u hartelijk voor bedanken! U mag er dan ook op blijven vertrouwen dat we er alles aan doen om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Op deze pagina vindt u alle informatie over de huidige stand van zaken in het Parkgebouw.

Hoe gaat het nu met de Oude Dame en haar medewerkers?
Wij zijn er nog steeds voor u. Op een andere manier, maar nog even gastvrij. Wij doen er alles aan om uw veiligheid te garanderen. Door de richtlijnen van het RIVM te volgen, maar ook door zelf na te denken over hoe wij er het veiligst voor u kunnen zijn. Heeft u suggesties, schroom dan niet dit aan ons door te geven. Samen komen we verder!

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 15.00 uur en geopend op afspraak. Wilt u ons liever mailen? Dat kan voor alle algemene vragen naar info@parkgebouw.nl. Voor mailadressen van de verschillende afdelingen kijkt u hier. Wij zullen u mail indien nodig en zo snel mogelijk beantwoorden.

Onze maatregelen
Als eerste mag u er op vertrouwen dat onze medewerkers zich altijd zullen houden aan de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard naar u, als gast, maar ook onderling als team.  Daarnaast hebben wij het gebouw zo veel mogelijk aangepast. Concreet betekent dit: wij hanteren in al onze ruimtes de anderhalve-meter-maatregel, wij bieden ontsmettingsmiddelen, alle hygiënemaatregelen en de schoonmaak zijn geïntensiveerd, er zijn looproutes, overal kunnen ramen en deuren open, er zijn kuchschermen bij de balie, waar er geen kuchschermen zijn, wordt anderhalve meter gehanteerd en alle protocollen waar wij ons aan moeten houden (horeca, theater, zakelijk en verenigingen), nemen wij uiterst serieus. En dit alles doen we natuurlijk met een gastvrije glimlach. 

Zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen
Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren? Mailt of belt u ons voor de mogelijkheden op dit moment, wij denken graag met u mee.  Mailen kan naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl, bellen kan op 0548-544140.

Overige bijeenkomsten
De activiteiten van vaste en overige huurders worden via deze huurders zelf gecommuniceerd. Zij zullen hun leden, gasten of deelnemers zelf op de hoogte brengen van de voortgang rondom bijeenkomsten.

Theater en film 
Door alle maatregelen zijn de meeste voorstellingen die in het najaar plaats zouden vinden, uitgesteld en verschoven naar het voor- of najaar 2021. Om die reden hebben wij ook geen brochure uitgebracht. Wij zijn wel in gesprek met mensen om ons heen, om te kijken of we samen met hen een aantal leuke avonden voor u kunnen organiseren. Door de  - in oktober - verscherpte maatregelen, kunnen we daar nog niets concreets over zeggen. Wij houden u daar echter van op de hoogte via nieuwsbrieven, social en papier media. In het najaar wordt in de gehele theaterbranche gekeken hoe verder te gaan in het voorjaar. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Verplaatste en geannuleerde voorstellingen
Hieronder vindt u de lijst met reeds verplaatste en geannuleerde voorstellingen.

Het gaat om:
Hamlet Piano Trio (13-03), definitief geannuleerd
Film Bankier van het verzet (19-03), definitief geannuleerd
Brandweerman Sam (25-03), verplaatst naar 17-03-2021
Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen
 (28-3/22-10) definitief geannuleerd
Tweeduuster (3-04), voorlopig verplaatst naar 5-3-2021

Helligen Hendrik (4-04), definitief geannuleerd
Oorlogsgeheimen (15-04), verplaatst naar 7-04-2021
The Fortunate Sons (16-04), definitief geannuleerd (komen in seizoen 2021-2022 terug)
Omdenken (17-04), definitief geannuleerd
Alma Quartet (18-04), definitief geannuleerd
Superhelden van het Dierenrijk (16-05/30-9), verplaatst naar 13-2-2021

Phion & Erik Bosgraaf (30-10), geannuleerd

Tickets verplaatste voorstellingen
Wij hebben alle gasten ingelicht over verplaatsingen. De door u aangeschafte of gereserveerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig zolang de voorstelling verplaatst blijft. Mocht verplaatsing van een voorstelling uiteindelijk toch niet mogelijk zijn, of het is voor u niet mogelijk de voorstelling op de nieuwe datum te bezoeken, dan zullen wij u natuurlijk compenseren door middel van teruggave van geld. 

Tickets geannuleerde voorstellingen
Alle bedragen voor de geannuleerde voorstellingen zijn teruggestort. Heeft u hier toch nog een vraag over, mailt u dit dan naar pr@parkgebouw.nl.

Informatie
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u bellen naar 0548-544140 of mailen naar info@parkgebouw.nl.

Tot slot
Bedankt voor uw begrip en medewerking!

(laatste update 16 oktober 2020)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!