De stand van zaken

Welkom! Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert! 
Wat een begrip en geduld heeft u tot nu toe getoond en daar willen wij u hartelijk voor bedanken! U mag er dan ook op blijven vertrouwen dat we er alles aan doen om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Op deze pagina vindt u alle informatie over de huidige stand van zaken in het Parkgebouw.

Hoe gaat het nu met de Oude Dame en haar medewerkers?
Wij zijn er nog steeds voor u. Op een andere manier, maar nog even gastvrij. Op dit moment is het Parkgebouw tot nader order gesloten in verband met de verscherpte maatregelen.

Bereikbaarheid
In verband met de opgelegde coronamaatregelen is het Parkgebouw tot nader order gesloten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 0548-544140. U kunt ons ook mailen via info@parkgebouw.nl of de bij u bekende mailadressen. Alleen voor dringende zaken zijn wij via app/sms of telefonisch bereikbaar op de nummers 06-10908394 of 06-55893515.

Onze maatregelen
Op het moment dat we weer open gaan mag u er als eerste op vertrouwen dat onze medewerkers zich altijd zullen houden aan de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard naar u, als gast, maar ook onderling als team. Daarnaast hebben wij het gebouw zo veel mogelijk aangepast. Concreet betekent dit: wij hanteren in al onze ruimtes de anderhalve-meter-maatregel, wij bieden ontsmettingsmiddelen, alle hygiënemaatregelen en de schoonmaak zijn geïntensiveerd, er zijn looproutes, overal kunnen ramen en deuren open, er zijn kuchschermen bij de balie, waar er geen kuchschermen zijn, wordt anderhalve meter gehanteerd en alle protocollen waar wij ons aan moeten houden (horeca, theater, zakelijk en verenigingen), nemen wij uiterst serieus. En dit alles doen we natuurlijk met een gastvrije glimlach. 

Zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen
Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst dan kunt u mailen naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl.

Overige bijeenkomsten
De activiteiten van vaste en overige huurders worden via deze huurders zelf gecommuniceerd. Zij zullen hun leden, gasten of deelnemers zelf op de hoogte brengen van de voortgang rondom bijeenkomsten.

Theater en film 
Door alle maatregelen is het theater- en filmprogramma 20-21 een jaar verschoven naar 21-22. Wij zijn wel in gesprek met mensen om ons heen, om te kijken of we samen met hen een aantal leuke avonden voor u kunnen organiseren, zodra de mogelijkheid er weer voor is. Wij houden u daar van op de hoogte via nieuwsbrieven, social en papier media. 

Verplaatste en geannuleerde voorstellingen
Hieronder vindt u de lijst met reeds verplaatste en geannuleerde voorstellingen.

Het gaat om:

Hamlet Piano Trio (13-03), definitief geannuleerd
Film Bankier van het verzet (19-03), definitief geannuleerd
Brandweerman Sam (25-03), voorlopig verplaatst naar 3-11-2021
Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen
 (28-3/22-10) definitief geannuleerd
Tweeduuster (3-04), definitief geannuleerd

Helligen Hendrik (4-04), definitief geannuleerd
Oorlogsgeheimen (15-04), verplaatst naar 6-04-2022
The Fortunate Sons (16-04), definitief geannuleerd (komen in seizoen 2021-2022 terug)
Omdenken (17-04), definitief geannuleerd
Alma Quartet (18-04), definitief geannuleerd
Superhelden van het Dierenrijk (16-05/30-9), verplaatst naar 16-10-2021

Phion & Erik Bosgraaf (30-10), definitief geannuleerd
Scrum (22-01-2021), verplaatst naar 21-01-2022

Tickets verplaatste voorstellingen
Wij hebben alle gasten ingelicht over verplaatsingen via een mail. Heeft u geen mail gekregen, check dan uw ongewenste mail of neem contact met ons op. De door u aangeschafte of gereserveerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig zolang de voorstelling verplaatst blijft. Mocht verplaatsing van een voorstelling uiteindelijk toch niet mogelijk zijn, of het is voor u niet mogelijk de voorstelling op de nieuwe datum te bezoeken, dan zullen wij u natuurlijk compenseren door middel van teruggave van geld. 

Tickets geannuleerde voorstellingen
Alle bedragen voor de geannuleerde voorstellingen zijn teruggestort. Heeft u hier toch nog een vraag over, mailt u dit dan naar pr@parkgebouw.nl.

Informatie
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u mailen naar info@parkgebouw.nl.

Tot slot
Bedankt voor uw begrip en medewerking!

(laatste update 18 maart 2021)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!