De stand van zaken

Welkom! 
Wij zijn weer volledig geopend. Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur zijn we aanwezig in het Parkgebouw en telefonisch bereikbaar.

Onze maatregelen
Conform de regelgeving vanuit de overheid werken wij met het coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij alle bijeenkomsten in het Parkgebouw alleen gasten zonder klachten en met een officieel en geldig coronatoegangsbewijs mogen toelaten. 

Dit coronatoegangsbewijs kunt u laten zien via de CoronaCheck-app of op papier (te verkrijgen via Rijksoverheid) en is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Let op: wij kunnen alleen de Nederlandse QR-code scannen. Verder is het belangrijk dat u de app en de QR-code van te voren opent op uw telefoon om het scannen te vergemakkelijken. 

Bij de controle vragen wij ook om een identiteitsbewijs.

Basisregels
Verder vragen wij u zich nog te houden aan de basisregels:
•    Was vaak en goed uw handen
•    Geef elkaar de ruimte: 1,5 meter blijft een veilige afstand
•    Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen

Kijk op www.rijksoverheid.nl voor alle informatie over het coronatoegangsbewijs en overige maatregelen.

Zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen
Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst dan kunt u mailen naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl.

Overige bijeenkomsten
De activiteiten van vaste en overige huurders worden via deze huurders zelf gecommuniceerd. Zij zullen hun leden, gasten of deelnemers zelf op de hoogte brengen van de voortgang rondom bijeenkomsten.

Theater en film 
Ons theater- en filmprogramma is bekend. Wij hebben dit jaar geen brochure uitgebracht, maar wij houden u daar van op de hoogte via nieuwsbrieven, social en papier media. Heeft u vragen, neemt u dan vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle activiteiten.

Verplaatste en geannuleerde voorstellingen
Hieronder vindt u de lijst met verplaatste voorstellingen.

Het gaat om:

Brandweerman Sam (25-03), voorlopig verplaatst naar 3-11-2021
Oorlogsgeheimen (15-04), verplaatst naar 6-04-2022
Superhelden van het Dierenrijk (16-05/30-9), verplaatst naar 16-10-2021

Scrum (22-01-2021), verplaatst naar 21-01-2022

Tickets verplaatste voorstellingen
Wij hebben alle gasten ingelicht over verplaatsingen via een mail. Heeft u geen mail gekregen, check dan uw ongewenste mail of neem contact met ons op. De door u aangeschafte of gereserveerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig zolang de voorstelling verplaatst blijft. Mocht verplaatsing van een voorstelling uiteindelijk toch niet mogelijk zijn, of het is voor u niet mogelijk de voorstelling op de nieuwe datum te bezoeken, dan zullen wij u natuurlijk compenseren door middel van teruggave van geld. 

Tickets geannuleerde voorstellingen
Alle bedragen voor de geannuleerde voorstellingen zijn teruggestort. Heeft u hier toch nog een vraag over, mailt u dit dan naar pr@parkgebouw.nl.

Informatie
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u mailen naar info@parkgebouw.nl.

Tot slot
Bedankt voor uw begrip en medewerking!

(laatste update 29 september 2021)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!