afbeelding Corona Update!

Corona Update!

Tot 1 juni gesloten!

Onze maatregelen

In verband met de maatregelen die door het RIVM en de overheid getroffen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het Parkgebouw op dit moment gesloten tot nader bericht. Zodra er meer bekend is, zullen wij dat hier vermelden.

Theater en Film
Alle voorstellingen tot 1 juni a.s. zijn geannuleerd. We zitten in een extreem zeldzame situatie. De theaterbranche en de overheid beraden zich hoe er nu gehandeld moet worden. Tot het moment dat dit duidelijk is, kunnen wij u nog niet informeren over de verdere afwikkeling. Wel is de insteek zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een later tijdstip. Uw gekochte tickets voor de betreffende voorstellingen blijven dan geldig.

Wij vragen u wel hierin geduld te hebben. Weet dat we er mee bezig zijn en zodra wij meer weten zullen wij iedereen daar uiteraard over informeren. 

Hieronder vindt u een lijst met (voorlopig) geannulieerde voorstellingen.

Het gaat om:
Hamlet Piano Trio (13-03)
Film Bankier van het verzet (19-03)
Brandweerman Sam (25-03)
Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen
 (28-03)
Tweeduuster (3-04)

Helligen Hendrik (4-04)
Oorlogsgeheimen (15-04)
The Fortunate Sons (16-04)
Omdenken (17-04)
Alma Quartet (18-04)
De Beentjes van Sint-Hildegard (11-18 mei)
Superhelden van het Dierenrijk (16-05)


Overige bijeenkomsten
Alle overige activiteiten in het Parkgebouw zijn ook afgelast. De gevolgen hiervan zijn besproken met de betreffende huurders. Deze huurders zullen zelf hun leden, gasten of deelnemers op de hoogte brengen van de voortgang.

Spoenk!
Alle Spoenklessen zijn tot nader bericht afgelast. Laila zal alle leerlingen en ouders over de voortgang op de hoogte houden.

Informatie
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u mailen naar info@parkgebouw.nl. Wij vragen u echter wel om dit alleen in dringende gevallen te doen, in verband met de extra werkzaamheden die deze maatregelen met zich mee brengen.

Bedankt voor uw begrip. Wij hopen u allen in goede gezondheid weer te zien!

(laatste update 26 maart 2020)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!