afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Corona Nieuws

Corona Nieuws

We zijn weer open!

Alles over de huidige gang van zaken

Welkom! Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert! 
Wat een begrip en geduld heeft u tot nu toe getoond en daar willen wij u hartelijk voor bedanken! U mag er dan ook op blijven vertrouwen dat we er alles aan doen om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Op deze pagina vindt u alle informatie over de huidige stand van zaken in het Parkgebouw.

Hoe gaat het nu met de Oude Dame?
De Oude Dame is blij dat ze haar gasten weer mag ontvangen. Op een andere manier, maar nog steeds even gastvrij. Wij hopen van harte dat u ons weer komt bezoeken, maar begrijpen ook uw voorzichtigheid. Wij doen er alles aan om uw veiligheid te garanderen. Door de richtlijnen van het RIVM te volgen, maar ook door zelf na te denken over hoe wij u het veiligst een mooie tijd kunnen bezorgen. Heeft u suggesties, schroom dan niet dit aan ons door te geven. Samen komen we verder!

Openingstijden
Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. 

Onze maatregelen
Wij hebben ons gebouw zo aangepast dat u veilig bij ons kunt verblijven. Als eerste mag u er op vertrouwen dat onze medewerkers zich altijd zullen houden aan de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard naar u, als gast, maar ook onderling als team.  Daarnaast hebben wij alle ruimtes van ons gebouw aangepast. Concreet betekent dit: wij hanteren in al onze ruimtes de anderhalve-meter-maatregel, de luchtbehandeling is getest en veilig bevonden, wij bieden ontsmettingsmiddelen, alle hygiënemaatregelen en de schoonmaak zijn geïntensiveerd, er zijn looproutes, overal kunnen ramen en deuren open, er zijn kuchschermen bij de balie, waar er geen kuchschermen zijn, wordt anderhalve meter gehanteerd en alle protocollen waar wij ons aan moeten houden (horeca, theater, zakelijk en verenigingen), nemen wij uiterst serieus. En dit alles doen we natuurlijk met een glimlach. Omdat we het fijn vinden, u weer te mogen ontvangen.

Zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen
Zoals u hier boven kunt lezen hebben wij onze zalen aangepast zodat u op een veilige manier samen kunt komen. Er zijn diverse mogelijkheden om weer te vergaderen en bijeenkomsten te organiseren. Mailt of belt u ons voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Mailen kan naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl, bellen kan op 0548-544140.

Overige bijeenkomsten
De activiteiten van vaste en overige huurders worden via deze huurders zelf gecommuniceerd. Zij zullen hun leden, gasten of deelnemers zelf op de hoogte brengen van de voortgang rondom bijeenkomsten.

Theater en film 
Door alle maatregelen zijn de meeste voorstellingen die in het najaar plaats zouden vinden, uitgesteld en verschoven naar het voor- of najaar 2021. Om die reden hebben wij ook geen brochure uitgebracht. Natuurlijk willen wij wel graag 'reuring' in ons gebouw. Reden waarom wij in gesprek zijn met mensen om ons heen, om te kijken of we samen met hen een aantal leuke avonden voor u kunnen organiseren. Wij houden u daar van op de hoogte via nieuwsbrieven, social en papier media. Want uiteraard doen we niets liever dan u weer van harte welkom heten bij De Oude Dame. In het najaar wordt in de gehele theaterbranche gekeken hoe verder te gaan in het voorjaar. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Verplaatste en geannuleerde voorstellingen
Hieronder vindt u de lijst met reeds verplaatste en geannuleerde voorstellingen.

Het gaat om:
Hamlet Piano Trio (13-03), definitief geannuleerd
Film Bankier van het verzet (19-03), definitief geannuleerd
Brandweerman Sam (25-03), verplaatst naar 17-03-2021
Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen
 (28-03/22-10) voorstelling 22-10 gaat niet door, meer info volgt
Tweeduuster (3-04), voorlopig verplaatst, nieuwe datum volgt z.s.m.

Helligen Hendrik (4-04), definitief geannuleerd
Oorlogsgeheimen (15-04), verplaatst naar 7-04-2021
The Fortunate Sons (16-04), definitief geannuleerd (komen in seizoen 2021-2022 terug)
Omdenken (17-04), definitief geannuleerd
Alma Quartet (18-04), definitief geannuleerd
Superhelden van het Dierenrijk (16-05), verplaatst naar 30-09-2020

Tickets verplaatste voorstellingen
Voor de meeste verplaatste voorstellingen is reeds een mail gestuurd. Informatie over de overige voorstellingen volgt zeer binnenkort. De door u aangeschafte of gereserveerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig zolang de voorstelling verplaatst blijft. Mocht verplaatsing van een voorstelling uiteindelijk toch niet mogelijk zijn, of het is voor u niet mogelijk de voorstelling op de nieuwe datum te bezoeken, dan zullen wij u natuurlijk compenseren door middel van teruggave van geld. 

Tickets geannuleerde voorstellingen
Wanneer een voorstelling geannuleerd is, hebben wij u een mail gestuurd met de vraag om uw bankgegevens. Aan de hand van deze gegevens storten wij het geld terug. Heeft u niets van ons gehoord, neemt u dan even contact op. Heeft u in verband met een annulering uw bankgegevens al doorgegeven, houdt u er dan rekening mee dat het even kan duren voordat u uw geld teruggestort krijgt. 

Informatie
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u bellen naar 0548-544140 of mailen naar info@parkgebouw.nl.

Tot slot
Bedankt voor uw begrip en medewerking!

(laatste update 15 september 2020)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!