Helligen Hendrik - Oald Zeer - UITVERKOCHT

Helligen Hendrik - Oald Zeer - UITVERKOCHT

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. WANNEER U OP DE WACHTLIJST GEPLAATST WILT WORDEN, STUURT U DAN EEN MAIL NAAR INFO@PARKGEBOUW.NL MET UW NAAM, TELEFOONNUMMER, EMAILADRES EN AANTAL GEWENSTE TICKETS!

ONDERDEEL VAN HET 'PLAT IN HET PARK'-WEEKEND!

Let op: dit is een reprise (oftewal: dezelfde vuurstelling as vurig joar)!!

Heeft u Hendrik vorig seizoen gemist? Dan is hier uw kans! Zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin? “Vot met den pröttel!” Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is
en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op. ‘Oald zeer’ dus. Ook in deze voorstelling hoeft het publiek niet te rekenen op fijnbesnaarde liedjes of genuanceerde gezichtspunten. Hendrik hanteert het liefst de botte bijl, waarbij hij niets of niemand ontziet. Of het nou senioren op elektrische fietsen zijn, de complete Duitse bevolking of ons Koningshuis: ze krijgen allemaal de volle laag. En dat alles in onverholen taalgebruik.

www.helligenhendrik.nl

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!