ZOEK DE SCHAT! (geen vaste datum, zie info)

ZOEK DE SCHAT! (geen vaste datum, zie info)

Let op: wegens een technische reden staat er een datum vermeld bij dit evenement. U kunt de route echter iedere woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur lopen. VANAF 5 AUGUSTUS MOETEN DE ROUTEBOEKJES WORDEN AFGEHAALD IN HET BRANDWEERMUSEUM (Kasteellaan 1).

GA JE MEE OP AVONTUUR?
Kom dan samen met ons Schatzoeken! Wij hebben een hele leuke speurtocht voor jou gemaakt. Zodra je je routeboekje hebt opgehaald, loop je via het Parkgebouw een mooie route naar de Pelmolen en Kasteel de Oosterhof. Onderweg doe je spelletjes, maak je de opdrachtjes en ga je op zoek naar de letters. Met die letters verdien jij je schatten én krijg je ook nog eens een écht Schatzoeker Diploma.

De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan gelopen worden op iedere woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Lengte van de route ongeveer 3 kilometer. Neem zelf een pen mee om de antwoorden in te vullen.

Je koopt alleen tickets (en daarmee routeboekjes) voor alle kinderen die mee doen (alleen routeboekjes geven recht op de schat). Volwassenen hoeven niet te betalen. Op vertoon van de tickets kun je op de genoemde dagen en tijdstippen het speurboekje ophalen. Dat kan tot en met 31 juli bij het Parkgebouw (Oosterhofweg 49) en vanaf 5 augustus bij het Brandweermuseum (Kasteellaan 1). Let op: per speurboekje heb je recht op 2 schatten en een diploma. Koop dus per kind een boekje.

PICKNICKEN?
Hoe leuk is het om onderweg te picknicken. En hoe fijn is het om dat te doen met een mand die is samengesteld door Restaurant 't Brodshoes. In de picknickmand zitten (per persoon) een heerlijke smoothie, lekkere belegde broodjes, een flesje water en vers fruit. (Kosten: volwassenen € 15,- p.p., kinderen tot en met 12 jaar € 11,50 p.p.). De mand wordt voor jou naar de Pelmolen gebracht. Wanneer je daar aankomt, kun je lekker picknicken en pauze houden. Heb je het op? Dan laat je de mand achter en vervolg je de speurtocht.

Een picknickmand kun je bestellen via het mailadres: reserveren@brodshoes.nl. Let op: je kunt bestellen tot uiterlijk 24 uur voordat je de tocht gaat lopen. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, aantal volwassenen en aantal kinderen, de dag en het (globale) tijdstip waarop je de route gaat lopen. Brodshoes zorgt er dan voor dat de mand voor je klaar staat bij de Pelmolen.

Kinderen onder de 13 jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassene.

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!