afbeelding Veilig genieten

Veilig genieten

Corona Nieuws

Er zijn op dit moment geen evenementen

Welkom! Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert!

Door alle maatregelen zijn de meeste voorstellingen die in het najaar plaats zouden vinden, uitgesteld en verschoven naar het voor- of najaar 2021. Om die reden hebben wij ook geen brochure uitgebracht. Wij zijn wel in gesprek met mensen om ons heen, om te kijken of we samen met hen een aantal leuke avonden voor u kunnen organiseren. Door de  - in oktober - verscherpte maatregelen, kunnen we daar nog niets concreets over zeggen. Wij houden u daar echter van op de hoogte via nieuwsbrieven, social en papier media. In het najaar wordt in de gehele theaterbranche gekeken hoe verder te gaan in het voorjaar. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Heeft u vragen, mailt u dan naar info@parkgebouw.nl. Wij proberen uw vragen z.s.m. te beantwoorden.

 

Een warm hart voor cultuur

Het Parkgebouw wordt ondersteund door veel begunstigers en de gemeente Rijssen-Holten. Door een financiële bijdrage, in natura, maar vooral omdat zij de Oude Dame een warm hart toedragen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Begunstiger worden heeft voordelen. Onder meer omdat het Parkgebouw een ANBI-stichting is. Dit betekent dat u uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is. Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Jolanda Agteresch via directie@parkgebouw.nl of 0548-544140. Op deze pagina van deze website ziet u wie ons nog meer ondersteunen.

Een deel van onze theaterprogrammering wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Wij bieden talenten graag een podium. Door een financiële ondersteuning draagt de Provincie Overijssel bij aan de kosten van deze voorstellingen. Zo krijgt talent een kans en kunnen wij onze gasten de 'pareltjes in het theater' bieden.

Het Parkgebouw is lid van het Overleg Kleine Theaters Overijssel (OKTO). In het OKTO geven theaters elkaar advies en worden ideeën werkelijkheid. Men inspireert en versterkt elkaar. Samen hebben zij de campagne Theater Daar Ga Je Voor zitten gëïnitieerd, met als doel het theater in z'n algemeen weer landelijk op de kaart te zetten. Daar blijkt maar weer uit dat het niet uitmaakt hoe klein je bent, samen kun je grote dingen bereiken!

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!