Scrum - 15 years of single malt folk

Scrum - 15 years of single malt folk

Verplaatst! In verband met ziekte van de zanger is deze voorstelling verplaatst van zaterdag 29 februari 2020 naar vrijdag 22 januari 2021! Gasten die al tickets hadden voor deze voorstelling, kunnen gewoon gebruik maken van de gekochte tickets. Heeft u deze niet meer, stuurt u dan een mail naar pr@parkgebouw.nl, dan sturen we nieuwe.
Had u nog geen tickets? Dit is uw kans!

Een prachtig eerbetoon aan de folk helden en hun muzikale nalatenschap. Het doet je verlangen naar de pub... maar wat doen we dan in het theater? Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg ‘The Dirty Glass’ gewoon mee het podium op! Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen.

En dat weten de muzikanten van Scrum als geen ander! Al 15 jaar lang spelen de enthousiaste bandleden van Scrum hun ‘Single Malt Folk’ voor publiek in binnen- en buitenland. De zes gedreven muzikanten, tijdens de theatertour bijgestaan door een zangeres, delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen.

Bezetting:
Skottie (zang, banjo, gitaar), Rens (bas), Robin (gitaar, mandoline, zang), Oscar (drums, bodhràn, zang), Fred (bagpipes, tin whistle), Corné (viool, bodhràn, mandoline, zang)


www.scrummusic.com

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!