Hap & Stap Rijssen

Hap & Stap Rijssen

Tijd voor mogelijkheden! Dat vinden Restaurant Brodshoes, Stadsgidsengilde Rijssen en Parkgebouw Rijssen. Daarom organiseren zij deze zomervakantie een heerlijke Hap & Stap in Rijssen. Een mooie wandeling langs de iconen van Rijssen gecombineerd met een culinair 3-gangen diner. Loopt het water u ook in de mond als u daar aan denkt?

U start met een amuse en een welkomstdrankje in het historische pand van Restaurant Brodshoes, dat al meer dan 40 jaar met hart en ziel gerund wordt door de familie Meinders. Vervolgens maakt u samen met een stadsgids een wandeling door het centrum van Rijssen richting het Parkgebouw, ook wel 'De Oude Dame' genoemd. De gids vertelt u alle verhalen over de mooiste en interessantste Rijssense plekjes en gebeurtenissen. In de prachtige groene en historische setting van het Parkgebouw, kunt u genieten van het culinaire hoofdgerecht, bereid door de koks van Brodshoes. U vervolgt de route, waarbij een stop wordt ingelast bij Café Spekhorst. Daar wordt u getrakteerd op een heerlijk plaatselijk borreltje, waarna de gids u weer terugbrengt naar Restaurant Brodshoes. Daar staat het nagerecht voor u klaar en kunt u naar eigen keuze nog lekker naborrelen op het mediterrane terras of in de sfeervolle Brodsbar.

Tijdens de rondleiding maakt u gebruik van een speciaal geluidssysteem zodat u, ook op de anderhalve meter, onze gidsen goed kunt verstaan.

In verband met beperkte grootte van de groepen zijn er per avond drie starttijden. Uw starttijd kunt u zelf kiezen en staat vermeld op uw ticket.

Voorafgaande aan deze avond krijgt u van ons een servicemail met de verdere praktische informatie.

In verband met de op dit moment geldende maatregelen en de daarmee samenhangende tafelindeling kunt met maximaal 4 personen tegelijk boeken. Wilt u met een grotere groep komen, dan dient u een nieuwe boeking te maken. (U boekt dan een tweede tafel).

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Dit kan via telefoonnummer 0548-544140 (werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur) of info@parkgebouw.nl.

We hopen u graag te ontmoeten bij de Hap & Stap Rijssen!

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!