Kleur & Kijk Wedstrijd

De Kleur & Kijk-wedstrijd is afgelopen. Wij gaan nu de winnaars uitzoeken en de prijzen uitreiken. Nog heel even geduld. We stellen de winnaars vóór 15 februari a.s. persoonlijk op de hoogte. Heb je niet gewonnen, dan toch heel erg bedankt voor het meedoen. En hou ons in de gaten, misschien komt er in het voorjaar wel wéér een leuke actie!

--------------------------------------------

Pak je jas, doe je handschoenen aan en kom naar het Parkgebouw. We hebben onze 'etalage' prachtig winters ingericht. Daarnaast kun je ook nog eens meedoen aan de Kleur & Kijk-wedstrijd met mooi prijzen. Met dank aan veel Rijssense ondernemers die ook nog eens een mooi prijzenpakket samen hebben gesteld.

Wat moet je doen? Download hier de kleurplaat. Kleur deze mooi in en trek dan je jas aan. Neem ook een pen mee. Ga naar het Parkgebouw en bekijk de etalage. Aan de rechterkant zie je kijkdozen en over die kijkdozen stellen we vier vragen. Beantwoord deze, vul je naam en verdere gegevens in en gooi de kleurplaat in de groene brievenbus bij de poort van het Volkspark.

Als je vragen hebt, kun je mailen naar info@parkgebouw.nl

Veel plezier en succes!

Met dank aan: Jolie Women, Ten Hove Kinderkleding, Restaurant Brodshoes, Drankenspeciaalzaak Horsthuis, Heutink, Weddingpix, Ineke Kleinjan Praktijk voor Beeldende Therapie, LeukER bij Van Elles, Jumbo Rijssen, Sharon by Ter Steege, Select Sport, Imhof & Stevens, Tuincentrum Hoveniersbedrijf Hagels, Flokloregroep Riessen, Eshuis Mode, Mark Voortman en al onze sponsoren

 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!