DDUR 10: Feest!!! (4-1-14)

Feest!!!

Gapend wrijven we de kater uit onze ogen. Hij gaat niet weg, heeft het veel te goed bij ons. De rondslingerende lege champagneflessen vertellen waarom. Geen bom meer te horen. Alleen het gedreun van tienduizend kabouters die met een sloophamer in ons hoofd rondbeuken. Maar niet gezeurd. Koffie doet wonderen. De feestdagen zijn voorbij. De neiging is groot om, net als veel mede-Nederlanders, weg te zakken in een januari-depressie. Vooral als blijkt dat onze goede voor...nemens zich na drie dagen al hebben voorgenomen voorgoed voornemens te blijven. Er is één ding wat ons op de been houdt: het is feest! We zijn jarig! Het hele jaar! Dat gaan we groots vieren. En iedereen is uitgenodigd: stoere, kleitrekkende kerels, alleengaande buurvrouwen, ondernemende Rijssenaren, creatieve Holtenaren, korhoenders, rossen en katers….

Onze grootste fan woont aan de andere kant van de wereld. Zij kan niet op onze verjaardag komen. Ooit geëmigreerd naar een zwaar leven, verlangt ze nu af en toe terug naar Rijssen, haar geboortestad. Wanneer wij slapen, verzorgt zij haar gehandicapte dochter. Doet ze het huishouden. En leest zij onze verhaaltjes, schrijft ze ons… kleine lichtpuntjes. Ze is blij met ons, en wij met haar.

Zoals we blij zijn met jullie allemaal. Jullie maken dat wij ’s ochtends ons bed uit komen en aan de slag gaan. Jullie zetten ons tot denken. Zorgen dat we doen. Kater of niet!

Eén goed voornemen heeft het overleefd: wij vieren dit jaar feest voor iedereen! Dat wordt hard werken, maar ook heel wat fijne uurtjes dansen op de bar.

Bij Nieuwjaar hoort een wens. Maar die hebben we niet voor jullie. Nee, wij hebben een zekerheidje! Voor ons allemaal:

This year’s gonna be a good year!!!

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!