DDUR 19: Klap (11-5-14)

Klap

De telefoon gaat. Als we horen wie het is gaat ie op de speaker. 'Man, hoe is het met je?' Het gaat... horen we. Maar ook 'hoe het met de verbouwing gaat, en de brochure'. Tsja, het bloed kruipt... Hoe slecht je er ook aan toe bent, de liefde voor de Oude Dame, daar kom je niet van af.
We zijn blij dat we de stem van deze fijne vent horen.
De afgelopen weken hebben we weer heel wat mensen over onze eeuwoude vloer gehad. Oranjefans, wielrenners, bouwvakkers, muziekliefh...ebbers. En in ons kleine teampje wordt een passievolle collega dan direct gemist. In grote, maar vooral in de kleine dingen. Een lampje dat aan vervanging toe is, het kantoor dat verbouwd moet worden, maar vooral het praatje 's ochtends vroeg, en de humor, altijd weer de humor...
Hoe kom je een klap te boven? Soms word je door het leven onderuit gehaald. Onverwacht en genadeloos. Maar van iedere klap leer je. Niet blijven hangen, maar doorgaan. Humor houdt je staande. Geeft lucht. En licht.
's Avonds na een drukke week zitten we aan de bar. We proosten op een prachtig resultaat. En we proosten op onze collega. Binnenkort zit hij weer naast ons. Hem krijgen ze niet klein. En dan lachen we weer tranen om zijn droge opmerkingen. Ons teampje is weer compleet.
Want hij weet net als wij: hoe hard de klap ook is, met humor kom je hem altijd weer te boven.

We vegen onze tranen weg.
Proost!

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!