DDUR 20: Potjes (15-5-14)

Potjes

Een droom is werkelijkheid geworden: eindelijk nieuwe toiletten! En tróts dat we zijn. Hysterisch blij laten we iedereen onze nieuwe potjes zien.

Al dertig jaar keken onze gasten aan tegen bruine tegels met bloemetjes. Hip in de jaren 70, maar de bloemetjes zijn nu toch echt wel verwelkt. Tijd voor glanzend wit, strak chroom en praktisch grijs. Een rustgevende aanblik.

...

Ons enige pauzemoment is vaak op het toilet. De rest van de dag zijn we aan het racen, rennen, bellen en buffelen. En dan wil je af en toe even lekker zitten! Mijmeren en ademhalen, ondertussen de nagels vijlen, de lipjes bijstiften. Gewoon even wij en onszelf...

Dus... de bouwvakkers weer opgetrommeld (nooit een slechte zaak), paar muurtjes gesloopt, potjes uitgezocht, de Action leeg getrokken voor wc-borstels, drie dagen gepoetst en klaar! Vijf, echt vijf minuten voordat 500 receptiegasten ons huis bezochten, konden de toiletten geopend worden. En oh wat waren we blij! Nog steeds. Werkelijk, als je fijn wilt toiletteren moet je nu bij ons zijn.

Onze huidige kantoren worden deze week gesloopt... Maar dat is geen probleem! Want gelukkig is het aantal toiletten ook uitgebreid. Verder hebben we laptopjes en overal wifi. Dus... vanaf nu gaan we de uitdrukking 'moet even naar t kantoortje' helemaal letterlijk nemen. Geen fijnere en stillere werkplek in het gebouw te vinden!

Ja ach, lach maar om ons enthousiasme. Trots op een wc? Ja! Want wat voor dromen je ook hebt. Groot of klein. Als je ze waar weet te maken, mag je blij zijn. Wij zijn trots op onze Oude Dame en op àlles in haar.

Zelfs de potjes!

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!