afbeelding #HOOLDOE

#HOOLDOE

Corona Nieuws

Eten en drinken

Eten & drinken

Lekker uit in het Parkgebouw

Wilt u eens lekker verwend worden? Wij bieden mooie arrangementen waarbij u van begin tot einde in de watten wordt gelegd. 

Onze maatregelen
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en het Horeca-protocol. Hier leest u precies welke maatregelen wij hebben genomen. 

Park Arrangement
Omdat er tijdens voorstellingen geen pauze meer mag worden gehouden, hebben wij een speciaal arrangement voor u samengesteld. Onze horecamedewerkers geven u een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Dit mag u meenemen de zaal in, zodat u hier onder de voorstelling van kunt genieten. Na de voorstelling hebben wij voor u een tafeltjes gereserveerd en staat er voor u een drankje met lekkere hapjes klaar. Kosten € 12,50 per persoon (excl. ticket)

Op maat
Wilt u een groepsarrangement of heeft u speciale wensen, schroom niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Reserveren
De arrangementen zijn geldig bij vrijwel alle voorstellingen. Reserveer wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Reserveren kan via 0548-544140. (Let op: de kosten zijn exclusief de kosten van de tickets)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!