afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Eten en drinken in het Parkgebouw

Eten en drinken in het Parkgebouw

Vragen? Neem eenvoudig contact met ons op.
afbeelding Seizoen 2018-2019!

Seizoen 2018-2019!

Het gezelligste theater!

Eten en drinken

Eten & drinken

Wilt u eens lekker verwend worden tijdens een voorstelling? Dan zit u goed bij ons. Onze uitstekende horeca biedt mooie arrangementen, waaronder het Luxe Park Pauze Arrangement voor € 9,75 (koffie/thee voorafgaande aan de voorstelling, koffie/thee met lekkers in de pauze en hapjes met een drankje na afloop) en het Park Theater Arrangement inclusief diner voor € 32,50 (diner bij Restaurant Brodshoes, koffie/thee voorafgaande aan de voorstelling, koffie/thee met lekkers in de pauze en hapjes met een drankje na afloop).

Komt u met het hele gezin dan bieden wij het Park Familiearrangement voor € 7,50 p.p. (onbeperkt ranja, patat met een snack en een lekker ijsje toe). Wilt u meer weten of een arrangement reserveren, neemt u dan contact met ons op! De arrangementen zijn geldig bij alle voorstellingen.

En op het grootste terras van Rijssen is het tijdens alle activiteiten heerlijk toeven. Genietend van het groen, met een speeltuintje naast het terras en vriendelijke bediening, komt u heerlijk tot rust.

(Let op: onze horeca is 'activiteitengerelateerd' geopend, wat inhoudt dat onze horeca alleen geopend is gedurende activiteiten en wij geen kaart hanteren).

Info en reserveren
Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of een arrangement reserveren, neemt u dan contact met ons op via 0548-544140 of info@parkgebouw.nl! De arrangementen kunnen niet via de site geboekt worden.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!