Algemene Voorwaarden & Huisregels

 

Algemene gegevens:

Naam: Stichting MFC Parkgebouw
Telefoonnummer: Algemeen 0548 – 544140
Email algemeen: info@parkgebouw.nl
Website: www.parkgebouw.nl
Adres: Oosterhofweg 49, 7461BT  RIJSSEN
KVKnr: 08152625
BTWnr: NL817395210B01
iBANnr: NL84RABO01.28.65.65.30
MFC Parkgebouw heeft ANBI Status

Openingstijden van de kassa
De kassa is iedere werkdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en vanaf een uur voorafgaande aan de voorstelling

Het betalen
iDEAL
Bestelde tickets krijgt u na betaling via iDEAL via de mail toegestuurd. U dient deze tickets mee te nemen naar de voorstelling, zodat deze gescand kunnen worden. Zonder geldige tickets heeft u geen toegang tot de voorstelling.

Contante betaling (of pin)
U kunt uw kaarten kopen aan de kassa tegen contante of pinbetaling.

Verzilveren van bonnen
Wij accepteren alleen de Parkgebouw-tegoedbon en de Podium Cadeaukaart. Indien u geheel of gedeeltelijk met Parkgebouw-theaterbonnen of de Podium Cadeaukaart wilt betalen, dan kan dit via de website (Let op: Parkgebouw code in gegevensscherm, PCK in betaalscherm).

Verenigingskosten
Per ticket berekenen wij ‘Verenigingskosten’. Het Parkgebouw is opgericht voor de Rijssen-Holtense gemeenschap, ter ontspanning en vermaak. Al meer dan honderd jaar bieden wij onderdak aan verenigingen en koren voor repetities en optredens. Wij houden de kosten voor deze verenigingen zo laag mogelijk. Door recentelijke bezuinigingen wordt dit steeds moeilijker. Daarom hebben wij besloten voor onze theatertickets géén reserveringskosten te berekenen, maar hanteren wij ‘Verenigingskosten’ (€ 0,50 per ticket). Mede door middel van deze inkomsten kunnen wij onze Rijssense verenigingen onderdak blijven bieden. Zij kunnen blijven optreden, zodat wij een theaterprogramma kunnen bieden voor iedereen!

Kortingen
Groepskorting
Groepskorting voor groepen vanaf 10 personen geven wij alleen in overleg.

Kinderkorting
Bij bepaalde voorstellingen wordt een aparte prijs gehanteerd voor kinderen en jongeren. De leeftijden waarvoor de korting geldt staan vermeld.

Last minute korting
Speciale last-minute-kortingen gelden niet voor reeds gekochte en betaalde kaarten.

Uitverkocht? Dan op de wachtlijst!
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we u op de wachtlijst zetten. Als er kaarten beschikbaar komen, informeren wij u telefonisch tot en met de dag van de voorstelling tot 18.00 uur.

Laatste kans bij een uitverkochte voorstelling
De laatste kans op een toegangskaart bestaat vanaf een half uur vóór aanvang van de voorstelling. Mogelijk beschikbaar gekomen toegangskaarten worden dan aan de kassa verkocht.

Kinderen
Kinderen onder de 12 jaar mogen de (film)voorstellingen alleen bezoeken onder begeleiding van minimaal één volwassene.

Rolstoelgebruikers
Voor rolstoelgebruikers is er plaats, mits tijdig gereserveerd. Geeft u dit eveneens direct aan bij uw bestelling. Rolstoelplaatsen kunnen niet via de website worden gereserveerd. Dit kan alleen telefonisch of aan de theaterkassa. Toegang tot de zaal met een scootmobiel of kinderwagen is niet toegestaan.

Verhinderd?
Bent u verhinderd voor een voorstelling dan kunt u uw kaarten op werkdagen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling inruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Bij verhindering brengen wij € 3,50 administratiekosten per ruiling in rekening. Wanneer u minder dan twee dagen voor aanvang van de voorstelling verhinderd bent, zullen wij in het geval van een uitverkochte voorstelling proberen de kaarten door te verkopen. In alle andere gevallen blijven de kaarten eigendom van de kaarthouder. Indien een voorstelling al heeft plaatsgevonden, worden er geen kaarten teruggenomen.

Ruilen
Wanneer er sprake is van een succesoptie (een tweede voorstelling die bij wordt geboekt in verband met een goed lopende eerste voorstelling), is het in principe niet mogelijk kaarten te ruilen voor een andere datum. Alleen bij dringende redenen kunt u kaarten omruilen, maar wij brengen dan € 3,50 administratiekosten in rekening. Onder dringende redenen verstaan wij in geen geval het verkrijgen van een 'betere' plaats in de zaal of op het balkon.

PODIUM cadeaukaart?
Deze kaart is te verzilveren bij het Parkgebouw. Met de PODIUM Cadeaukaart ontvangt en geeft een “live & meeslepende“ belevenis cadeau en bezorgt u iemand een onvergetelijk avondje uit. U bepaalt zelf de waarde op de PODIUM Cadeaukaart (minimaal € 10,00) en u stelt de ontvanger zelf in staat het cadeaumoment te kiezen. De PODIUM Cadeaukaart is ook via de website te verzilveren.

Gebruik garderobe
Het dragen / meenemen van jassen in de zaal tijdens voorstellingen is niet toegestaan (brandweerverordening). Het Parkgebouw heeft een garderobe waar u uw jas tijdens de voorstelling kwijt kunt.

Regels van het huis
Na aanvang van de voorstelling heeft u geen toegang tot de zaal. Na een eventuele pauze kunt u plaatsnemen op de door u gereserveerde stoelen.

Tijdens de voorstelling mogen er geen foto-, film- of geluidsopnames worden gemaakt.

Er mag in het Parkgebouw niet worden gerookt.

Tijdens voorstellingen moeten mobiele telefoons uitgeschakeld zijn.

Het is verboden om consumpties te nuttigen in de zaal. Uitzondering hierop zijn de voorstellingen die plaatsvinden in Lounge, foyer en restaurant.

Gebruik van opnames
Foto’s, video’s en geluidopnamen die gemaakt worden tijdens optredens en voorstellingen kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal van Parkgebouw Rijssen. Mocht u hier bezwaren tegen hebben dan kunt u dit kenbaar maken via info@parkgebouw.nl

Aansprakelijkheid
Het Parkgebouw is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden verlies of schade, die is ontstaan ten gevolge van overmacht aan de zijde van het Parkgebouw. Bij het Parkgebouw gelden de bezoekersvoorwaarden van de Vereniging voor Schouwburg- en Concertgebouw Directies.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!