Rijssen Zet De Toon 2018

Kom ook naar ‘Rijssen Zet De Toon’!
‘Rolstoelers’ dienen zich aan te melden vóór 25 mei a.s.

Vier Rijssense amateurverenigingen en het Parkgebouw hebben de handen weer ineengeslagen met het organiseren van Rijssen ‘Zet De Toon’ op 8 juni a.s. Vocaal Ensemble De Twente Zangers, De Rijssense Revue, Muziekvereniging Wilhelmina én het Rijssens Mannenkoor brengen deze avond een muzikaal spektakel in het Volkspark in Rijssen, gratis toegankelijk voor iedereen! De organisatie is al anderhalf jaar in volle gang en het belooft weer een geweldige avond te worden.

775 jaar Rijssen rond de wereld
Het thema van deze editie is ‘775 jaar Rijssen rond de wereld’, wat uiteraard voortkomt uit het jubileum dat de stad dit jaar viert. Naast veel bekende liederen van over de hele wereld zullen ook nummers van heel dichtbij worden gezongen en gespeeld door de zangers en musici. Daarbij zal het Rijssens dialect zeker niet ontbreken. De spelers van de Rijssense Revue zullen met korte sketches en veel humor de avond verrijken.

Het muzikale gebeuren zal dit keer plaatsvinden in en vóór de Bordan Muziekkoepel. Er worden ruim 2000 zitplaatsen gecreëerd door tribunes en losse stoelen neer te zetten. De avond wordt mogelijk gemaakt door vele gulle sponsoren, subsidiënten en een mooie bijdrage van de gemeente Rijssen-Holten in het kader van Stad Rijssen 775 jaar.

Belangrijk: aanmelden rolstoelplaatsen
Er worden speciale rolstoelplaatsen gecreëerd, echter er zijn maar een beperkt aantal plekken. Daarom is het belangrijk dat men zich hier tijdig voor opgeeft. Opgave kan alleen via mail en vóór 25 mei a.s. Wees er dus snel bij. U kunt een mail sturen naar info@parkgebouw.nl o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, emailadres, om hoeveel rolstoelers het gaat en het aantal begeleiders dat mee komt. Is het maximum aantal rolstoelplaatsen bereikt, dan kunt u eventueel op de wachtlijst geplaatst worden.

Gift voor de ‘buren’
De toegang is gratis, maar wie dat wil, kan een bijdrage geven die bestemd is voor ‘de buren’ van het Volkspark: Hospice ‘De Reggestroom’. De bedoeling is om met de opbrengst van deze avond onder meer de vrijwilligers van het hospice eens flink in het zonnetje te zetten.

Verdere informatie
Dus mis het niet, noteer de datum alvast in uw agenda. De avond begint om 20.00 uur. Houdt deze site in de gaten. In de loop van de komende weken zal de informatie steeds worden ververst.

Graag tot 8 juni!!

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!