Veel leuks voor iedereen!

Week van de Amateurkunst
Veel leuks voor iedereen!Begin juli organiseren verschillende Rijssense verenigingen samen met het Parkgebouw diverse amateuractiviteiten die gratis of voor een laag bedrag toegankelijk zijn. 

Muziekvereniging Wilhelmina trapt op donderdagavond 29 juni om 19.30 uur af met een gratis concert door het Harmonieorkest op het Hoge Wal plein. Klik hier voor meer informatie.

Op maandag 3 juli zingt Popkoor Pursang lekkere liedjes in de Bordan Muziekkoepel in het Volkspark. Kleedje of stoeltje mee en lekker genieten. Hier vindt u meer info.

Ook op maandag 3 juli, kunt u mee doen met de Twente Zangers tijdens hun open repetitie. Aanvang 19.15 uur.

Op dinsdag 4 juli is er een gratis Seniorenmiddag in het Parkgebouw met onder meer leuke jaren 50 muziek door de Pauwergirls en een optreden van Vocaal Ensemble De Twente Zangers. Voor de informatiepagina van deze middag klikt u hier.

Woensdagmiddag 5 juli zijn de kinderen aan de beurt. COV Holten speelt dan de leuke kindervoorstelling ‘Prins Eggie trouwt ech nie!’. Voorafgaande aan de voorstelling kunt u bijvoorbeeld naar de gratis Vogelshow in het volkspark. Na afloop van de voorstelling krijgen alle kinderen ranja met wat lekkers. Tickets kosten € 6,50. Hier vindt u meer info en kunt u tickets bestellen.

Woensdagavond 5 juli vindt de jaarlijkse zanguitvoering van Muziekschool Rijssen plaats in de Van Dam zaal van het Parkgebouw.

De week gaat verder op vrijdag 7 juli wanneer het Rijssens Mannenkoor een gratis buitenconcert geeft samen met de Marinierskapel. Klikt u hier voor al het nieuws rondom dit concert.

Dance by Fernanda sluit de week af met de dansvoorstelling Sowtime! Ook voor deze geweldig leuke voorstelling zijn tickets verkrijgbaar. Hier vindt u alle info en de tickets.

In de loop van de komende weken wordt de informatie waar nodig op de sites verder uitgebreid.

Graag tot ziens!

Een groot deel van de activiteiten is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel/Week van de Amateurkunst en Bussinesclub Bij De Tijd.
 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor businessclub bij de tijd


 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!