afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Seizoen 2024-2025

Seizoen 2024-2025

Nu te boeken

Bestelinformatie

INFORMATIE

Uw boeking
Toegangsbewijzen voor alle  theater- en filmvoorstellingen kunnen gereserveerd worden via www.parkgebouw.nl, telefonisch of aan de balie.

Wanneer u online boekt kunt u zelf uw plek kiezen (in sommige gevallen kan dit nog niet via uw mobiel) en meteen betalen. U krijgt uw tickets direct in de mail toegestuurd. Let op: uw boeking is pas definitief wanneer de betaling is verwerkt. Deze boeking vervalt op het moment dat u de betaling niet afrondt.

Boekt u telefonisch, dan reserveren wij de tickets voor u (u kunt plaatsvoorkeur aangeven) en sturen u een iDeal-betaallink. Zodra u betaald heeft, krijgt u de tickets automatisch in de mail toegestuurd. Een betaallink dient u binnen 7 werkdagen te voldoen. Doet u dit niet, dan vervallen de plaatsen. Het Parkgebouw heeft daar geen invloed op en u bent zelf verantwoordelijk voor het betalen binnen de termijn.

Komt u bij ons aan de balie boeken, dan kunt u aangeven waar u wilt zitten, boeken wij de tickets voor u, betaalt u ter plaatse en krijgt u meteen uw tickets mee (of indien u dat wenst mailen wij u de tickets). Wij geven grote voorkeur aan betalen met pin.

Noaber-pas

Verkrijgen
Boekt u voor dit seizoen negen of meer verschillende voorstellingen, dan krijgt u van ons de Noaberpas waar mee u gratis aan kunt schuiven bij niet uitverkochte voorstellingen*. Een aantal spelregels:
* Boekt u minstens negen verschillende voorstellingen per persoon, dan ontvangt u per negen verschillende voorstellingen één Noaberpas. Deze negen verschillende voorstellingen bevatten maximaal één film- of theatervoorstelling onder de € 10,00 (dit geldt ook voor kortingsprijzen en is excl. verenigingskosten).
* De Noaberpas is geldig voor één persoon en kan niet worden ingezet voor reeds door u geboekte voorstellingen. 
* Voor de Noaberpas komt u zowel in aanmerking via boekingen aan de balie als via internetboekingen. Echter wanneer u via Internet boekt, stuurt u na het boeken dan een mailtje naar info@parkgebouw.nl met uw gegevens en de melding dat u (meer dan) 9 voorstellingen heeft geboekt. Wij zetten de Noaberpas dan voor u klaar bij de kassa, of sturen deze op.
* Onder ‘verschillende voorstellingen’ verstaan we betaalde voorstellingen die op afzonderlijke data worden uitgevoerd. 

Gebruik
* Met de Noaberpas kunt u gratis aanschuiven bij voorstellingen met een entreeprijs tot € 26,00. Voor voorstellingen met een hogere entreeprijs dient u tickets aan te schaffen.
* Van tevoren reserveren is met de Noaberpas niet mogelijk tenzij dit duidelijk wordt aangegeven door een medewerker van het Parkgebouw. 
* Medewerkers van het Parkgebouw bepalen wat een 'uitverkochte voorstelling' is.

Cadeaukaarten
Wij accepteren alleen de Podium Cadeaukaart (voorheen Theater- en Concertbon) en de Rijssen-Holten Pas.

Weetjes
Wij hebben voorzieningen voor rolstoelers, zoals de speciale rolstoelservice in de pauze en uiteraard rolstoelplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op. 

Verdere informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u een compleet avondje uit? Dat kan!
Alle informatie vindt u hier

Donateurs
Draagt u het Parkgebouw een warm hart toe? Word dan donateur voor € 10,- per persoon per seizoen. Met uw donatie steunt u ‘de Oude Dame’ en al haar activiteiten en evenementen. Wanneer u kaarten koopt aan de balie, kunt u aangeven of u donateur wilt worden. Koopt u online, stuurt u ons dan een mail wanneer u geïnteresseerd bent. Dit kan via info@parkgebouw.nl.

Voor alle verdere informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!