afbeelding #HOOLDOE

#HOOLDOE

Corona Nieuws

Bestelinformatie

INFORMATIE

Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert!
In verband met de zomervakantie is het Parkgebouw gesloten tot en met 22 augustus. Wij checken onze mail wel regelmatig, dus wanneer u vragen heeft, mailt u dan naar  info@parkgebouw.nl of naar de verschillende afdelingen (klik hier voor de emailadressen). 

Lees hier alles over de coronamaatregelen

Online boeking
​​​​​​​
Toegangsbewijzen voor alle  theater- en filmvoorstellingen kunnen gereserveerd worden via www.parkgebouw.nl. Op dit moment kunt u alleen tickets reserveren en nog niet kopen. Dit heeft te maken met de onzekerheid of voorstellingen doorgang kunnen vinden. Mocht een voorstelling door maatregelen toch geen doorgang kunnen vinden, dan hoort u dat uiteraard tijdig. Wanneer blijkt dat de voorstellingen wel doorgaan, dan zetten wij uw reservering om in een boeking en krijgt u van ons een betaallink toegestuurd. Wij houden u van dit proces op de hoogte. In principe bent u na reservering verplicht de tickets af te nemen wanneer de voorstelling door gaat. Zijn er echter dringende omstandigheden waardoor dit niet mogelijk is, neemt u dan z.s.m. contact met ons op. 

Uw plaatsen
In verband met de coronamaatregelen kunt u op dit moment per boeking maximaal 2 tickets bestellen. 

We hanteren hierin de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment geeft het RIVM aan dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden, maar dat er een uitzondering gemaakt mag worden voor mensen uit hetzelfde huishouden.

Op dit moment merkt u dat bij het boeken van uw kaarten voor een voorstelling geen rij- en stoelnummers kunt kiezen; u koopt dus toegangsbewijzen zonder specifieke plek. Voorafgaand aan de voorstelling wijst een medewerker u een plek in de zaal toe. Mensen uit hetzelfde huishouden kunnen indien gewenst twee stoelen naast elkaar toegewezen krijgen. Mocht het huishouden uit meerdere personen bestaan wordt het huishouden “gesplitst” geplaatst (3 personen wordt dan 2 om 1, 4 personen wordt dan 2 om 2 etc.) 

Het boeken van de tickets aan de kassa
Dit is op dit moment niet mogeljik. 


Cadeaukaarten
Wij accepteren alleen de Podium Cadeaukaart (voorheen Theater- en Concertbon) en de Parkgebouw Cadeaubon.

Weetjes
Wij hebben voorzieningen voor rolstoelers, zoals de speciale rolstoelservice in de pauze en uiteraard rolstoelplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op. 

Verdere informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u een compleet avondje uit? Dat kan!
Alle informatie vindt u onder het tabblad 'Praktisch'. 

Donateurs
Draagt u het Parkgebouw een warm hart toe? Word dan donateur voor € 10,- per persoon per seizoen. Met uw donatie steunt u ‘de Oude Dame’ en al haar activiteiten en evenementen. Wanneer u kaarten koopt aan de balie, kunt u aangeven of u donateur wilt worden. Koopt u online, stuurt u ons dan een mail wanneer u geïnteresseerd bent. Dit kan via info@parkgebouw.nl.

Voor alle verdere informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!