afbeelding Goa'j Wier Met?

Goa'j Wier Met?

Leuks voor kids!
afbeelding Goa'j Wier Met?

Goa'j Wier Met?

Fijn Klassiek!
afbeelding Goa'j Wier Met?

Goa'j Wier Met?

De beste muziek!

Bestelinformatie

INFORMATIE

Als eerste hopen wij dat u nog in goede gezondheid verkeert!
Wij zijn weer volledig geopend. Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur zijn we aanwezig in het Parkgebouw en telefonisch bereikbaar. Let op: Conform de regelgeving vanuit de overheid werken wij met het coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij alle bijeenkomsten in het Parkgebouw alleen gasten zonder klachten en met een officieel en geldig coronatoegangsbewijs mogen toelaten. Dit coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Kijk op www.rijksoverheid.nl voor meer informatie.
Lees hier alles over de coronamaatregelen

Online boeking
Toegangsbewijzen voor alle  theater- en filmvoorstellingen kunnen gereserveerd worden via www.parkgebouw.nl. Dit seizoen kunt u geen rij- en stoelnummer selecteren. Wij maken per voorstelling de zaalindeling afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Voorafgaand aan de voorstelling wijst een medewerker u een plek in de zaal toe. Wilt u een rolstoelplek of is er een dringende reden waarom u een speciale plaats in de zaal wilt, dan kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar info@parkgebouw.nl. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de verdere gang van zaken.

Uw plaatsen
We hanteren hierin de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment geeft het RIVM aan dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden, maar dat er een uitzondering gemaakt mag worden voor mensen uit hetzelfde huishouden.

Op dit moment merkt u dat bij het boeken van uw kaarten voor een voorstelling geen rij- en stoelnummers kunt kiezen; u koopt dus toegangsbewijzen zonder specifieke plek. Voorafgaand aan de voorstelling wijst een medewerker u een plek in de zaal toe. Mensen uit hetzelfde huishouden kunnen indien gewenst twee stoelen naast elkaar toegewezen krijgen. Mocht het huishouden uit meerdere personen bestaan wordt het huishouden “gesplitst” geplaatst (3 personen wordt dan 2 om 1, 4 personen wordt dan 2 om 2 etc.) 

Het boeken van de tickets aan de kassa
Onze kassa is geopend en telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur voor het boeken en afhalen van tickets en andere vragen.

Cadeaukaarten
Wij accepteren alleen de Podium Cadeaukaart (voorheen Theater- en Concertbon) en de Parkgebouw Cadeaubon.

Weetjes
Wij hebben voorzieningen voor rolstoelers, zoals de speciale rolstoelservice in de pauze en uiteraard rolstoelplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op. 

Verdere informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u een compleet avondje uit? Dat kan!
Alle informatie vindt u onder het tabblad 'Praktisch'. 

Donateurs
Draagt u het Parkgebouw een warm hart toe? Word dan donateur voor € 10,- per persoon per seizoen. Met uw donatie steunt u ‘de Oude Dame’ en al haar activiteiten en evenementen. Wanneer u kaarten koopt aan de balie, kunt u aangeven of u donateur wilt worden. Koopt u online, stuurt u ons dan een mail wanneer u geïnteresseerd bent. Dit kan via info@parkgebouw.nl.

Voor alle verdere informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!