afbeelding Corona Update!

Corona Update!

We zijn weer open!

Zakelijk

LEES HIER ALLES OVER ONZE CORONA-MAATREGELEN

Het Parkgebouw is gebouwd ‘tot ontspanning van arbeiders en ter vermeerdering van kennis’. Twee pijlers waar alle activiteiten in het Parkgebouw nog steeds op steunen. Om de ‘kennis te vermeerderen’ hebben vele bedrijven uit de regio hun weg naar ons congrescentrum al gevonden. In de ruim geoutilleerde zalen is het goed toeven tijdens een cursus, resentatie, vergadering, seminar of congres. Zeven zalen waar uit u kunt kiezen. In grootte van 15 tot 420 personen.

Alle zalen zijn voorzien van beamer en scherm en overal in het gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet. Indien gewenst hebben wij een technicus in huis om uw bijeenkomst ook technisch perfect te begeleiden. Koffie, thee en water staan altijd klaar. Maar er is uiteraard meer mogelijk. Wilt u lunchen of dineren tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Wij verzorgen u en uw gasten. Een Riessens Möpke bij de koffie? Geen probleem. Afsluiten met een hapje en drankje? Wij hebben alles in huis. Alles om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te laten slagen.

--------------------------------

Naast de vele sponsoren die het Parkgebouw rijk is, en die u op iedere pagina van deze site kunt vinden, wordt het Parkgebouw ondersteund door de gemeente Rijssen-Holten en de Provincie Overijssel.

 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!