Kunstbus en Vier het leven

Kunstbus en Vier het leven, samen uit, samen genieten voor ouderen!

Stichting Vier het Leven
Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf regelen van theater- en concertbezoek. Parkgebouw Rijssen en stichting Vier het Leven werken samen om het voor deze theaterliefhebbers mogelijk te maken onbezorgd van voorstellingen te blijven genieten. Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden een uitnodiging en een programma met een gevarieerd aanbod aan voorstellingen.

U wordt van huis opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en in het theater verwelkomd met koffie of thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling, in de pauze of na de voorstelling staat een drankje voor u klaar en uw gastvrouw/-heer brengt u na afloop weer veilig thuis. Wilt u meer informatie? Kijk op www.4hetleven.nl of bel 035 – 524 51 56.

Wilt u vrijwilliger worden voor Stichting vier het leven? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.4hetleven.nl.

Kunstbus Wierden
Al jaren komt de Kunstbus Wierden in het Parkgebouw. Per seizoen bezoekt een groep van gemiddeld zo’n vijftig 65-plussers vier tot vijf theatervoorstellingen. Samen in de bus, op weg naar Rijssen, begint de voorpret al. Ontvangst met een kopje koffie, een mooie voorstelling en een drankje na afloop. En dan samen weer naar huis. Verder wordt er één keer per jaar een volledig verzorgde culturele dagtocht georganiseerd. U kunt zich per activiteit opgeven.

De Kunstbus Wierden wordt georganiseerd door de Culturele Raad Wierden. Opstappunten voor de bus zijn in Wierden en Enter. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen via kunstbus.crwe@gmail.com, of telefonisch met Marja Wolters: 0546-572267 en Marieke Salakory tel: 06-28308848. U ontvangt dan vóór iedere ‘kunstbus’ een mailing met het eerstvolgende programma waarop ingeschreven kan worden.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!