afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding #HOOLDOE

#HOOLDOE

Corona Nieuws

Waarom het Parkgebouw?

Aan de rand van Rijssen, maar toch dicht bij het centrum ligt in een mooi Volkspark, onze Oude Dame: het Parkgebouw.

Al vanaf de ruime parkeerplaats schemert door het bladergroen het karakteristieke torentje van het Parkgebouw. Een Oude Dame is ze. Meer dan een eeuw oud. Maar met een jong hart.

Het Parkgebouw is gebouwd ‘Tot ontspanning van arbeiders en ter vermeerdering van kennis’. Twee pijlers waar alle activiteiten in het Parkgebouw nog steeds op steunen. Om de ‘kennis te vermeerderen’ hebben vele bedrijven uit de regio hun weg naar ons congrescentrum al gevonden. In de ruim geoutilleerde zalen is het goed toeven tijdens een cursus, presentatie, vergadering, seminar of congres. Alle zalen zijn voorzien van beamer en scherm en overal in het gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet. Indien gewenst hebben wij een technicus in huis om uw bijeenkomst ook technisch perfect te begeleiden.

Koffie, thee en water staan altijd klaar. Maar er is uiteraard meer mogelijk. Wilt u lunchen of dineren tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Wij verzorgen uw gasten. Een Riessens Möpke bij de koffie? Wij zorgen er voor. Afsluiten met een hapje en drankje? Wij hebben alles in huis.

Alles om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te laten slagen.

Onze maatregelen
Als eerste mag u er op vertrouwen dat onze medewerkers zich altijd zullen houden aan de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard naar u, als gast, maar ook onderling als team.  Daarnaast hebben wij het gebouw zo veel mogelijk aangepast. Concreet betekent dit: wij hanteren in al onze ruimtes de anderhalve-meter-maatregel, wij bieden ontsmettingsmiddelen, alle hygiënemaatregelen en de schoonmaak zijn geïntensiveerd, er zijn looproutes, overal kunnen ramen en deuren open, er zijn kuchschermen bij de balie, waar er geen kuchschermen zijn, wordt anderhalve meter gehanteerd en alle protocollen waar wij ons aan moeten houden (horeca, theater, zakelijk en verenigingen), nemen wij uiterst serieus. En dit alles doen we natuurlijk met een gastvrije glimlach. 

Kijkt u op onze zalenpagina's voor meer specifieke informatie. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0548-544140.
 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!