afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Seizoen 2024-2025

Seizoen 2024-2025

Nu te boeken

Waarom het Parkgebouw?

Aan de rand van Rijssen, maar toch dicht bij het centrum ligt in een mooi Volkspark, onze Oude Dame: het Parkgebouw.

Al vanaf de ruime parkeerplaats schemert door het bladergroen het karakteristieke torentje van het Parkgebouw. Een Oude Dame is ze. Meer dan een eeuw oud. Maar met een jong hart.

Het Parkgebouw is gebouwd ‘Tot ontspanning van arbeiders en ter vermeerdering van kennis’. Twee pijlers waar alle activiteiten in het Parkgebouw nog steeds op steunen. Om de ‘kennis te vermeerderen’ hebben vele bedrijven uit de regio hun weg naar ons congrescentrum al gevonden. In de ruim geoutilleerde zalen is het goed toeven tijdens een cursus, presentatie, vergadering, seminar of congres. Alle zalen zijn voorzien van beamer en scherm en overal in het gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet. Indien gewenst hebben wij een technicus in huis om uw bijeenkomst ook technisch perfect te begeleiden.

Koffie, thee en water staan altijd klaar. Maar er is uiteraard meer mogelijk. Wilt u lunchen of dineren tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Wij verzorgen uw gasten. Een Riessens Möpke bij de koffie? Wij zorgen er voor. Afsluiten met een hapje en drankje? Wij hebben alles in huis.

Alles om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te laten slagen.

Kijkt u op onze zalenpagina's voor meer specifieke informatie. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via info@parkgebouw.nl of 0548-544140.
 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!