Stream uw evenement met Studio 1914

Een zakelijk congres, een pubquiz voor uw personeel, een webinar voor cursisten, een (product)presentatie voor uw klanten, een (jaar)vergadering van uw vereniging, een persconferentie van de directie, een informatieavond voor inwoners... 

Zomaar een greep uit de mogelijkheden bij Studio 1914. Uw bijeenkomst wordt in het Parkgebouw tot in de puntjes en uiteraard geheel veilig gefaciliteerd. ? Wij zorgen dat uw evenement perfect in beeld wordt gebracht en gestreamd. kan iedereen op kantoor of thuis (actief) deelnemen achter de SmartTV, computer, tablet of telefoon.

Wij maken in zeer korte tijd een bijzondere sfeervolle beleving. Zakelijk of informeel. Van een talkshow tot bruin café, van een theaterzaal tot een huiskamer. Groots of heel knus. 

Wij beschikken over uitstekende mogelijkheden voor uw presentatie, evenement of bijeenkomst. Projectoren, projectieschermen, afspeelmogelijkheden voor alle soorten media, draadloze (zender)microfoons, laptops voor presentaties en ondersteunende middelen zoals laserpointers. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een uitstekende wifi-verbinding.

Meerdere camera's brengen uw bijeenkomst of evenement dynamisch en afwisselend in beeld. Met mogelijkheid van video instarts, graphics en het tonen van presentaties. Of interactie doormiddel van bijvoorbeeld Zoom, chat, quiz of een poll.

Waarom Studio 1914?

• We kunnen snel schakelen waardoor we uw evenement snel op kunnen zetten
• We bieden uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs
• We zijn flexibel en zorgen er voor dat u zich alleen maar op de inhoud van het evenement hoeft te richten. Techniek, catering (wanneer toegestaan) en andere faciliteiten zijn reeds aanwezig
• We zijn ruim opgezet: u kunt gebruik maken van onze studio in de Herman Wessels zaal of in een kleinere setting bijvoorbeeld vanuit onze mooie Akor zaal
• We zijn goed bereikbaar. Zowel fysiek (station / snelweg / ruime gratis parkeergelegenheid), als digitaal (onbeperkte hoeveelheid kijkers)
• We hebben jarenlange ervaring
• Wij zorgen ervoor dat uw evenement blijft boeien!

Wilt u meer informatie? Mailen kan naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl, ons telefoonnummer is 0548-544140. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

 

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!