Rijssense Revue

Woer geet dit op an?

Rijssense Revue

“Woer geet dit op an?” is de titel van de nieuwe Rijssense Revue die op 31 januari 2025 in première gaat. Wilm, Dientje en de bewoners van het Riessense straatje maken weer van alles mee, maar…..woer geet dit op an?
In bouwstad Rijssen loopt niet alles op rolletjes, de krapte op de huizenmarkt slaat ook in Rijssen toe. Tijd om straatinterviews te houden om te ontdekken hoe de “ gewone” Rijssenaar hierover denkt. Dat leidt natuurlijk weer tot allerlei hilarische oplossingen, waar vervolgens iedereen een mening over heeft.
Maar veel hardwerkende Rijssenaren maken ook graag tijd voor vertier, een talentenjacht of een klein buurtfeestje. Natuurlijk met lekker eten en drinken. Dat niet iedereen mee doet deert ons niet. Dat mag de pret niet drukken????
Ook in de Revue zal de echte Rijssenaar zichzelf of z’n buren herkennen. De revue staat weer bol van kolderieke sketches, aangekleed met fijne zang en dans.
Rijssense Revue is al meer dan 50 jaar een typisch Rijssens avondje uit in het Parkgebouw. Zorg dat u deze avond niet mist!

www.rijssenserevue.nl

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!