afbeelding Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Onze mogelijkheden
afbeelding Eten en drinken in het Parkgebouw

Eten en drinken in het Parkgebouw

Vragen? Neem eenvoudig contact met ons op.
afbeelding Corona Nieuws

Corona Nieuws

We zijn weer open!

Eten en drinken

Eten & drinken

Lekker uit in het Parkgebouw

Wilt u eens lekker verwend worden? Wij bieden mooie arrangementen waarbij u van begin tot einde in de watten wordt gelegd. 

Onze maatregelen
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en het Horeca-protocol. Hier leest u precies welke maatregelen wij hebben genomen. 

Park Arrangement
Omdat er tijdens voorstellingen geen pauze meer mag worden gehouden, hebben wij een speciaal arrangement voor u samengesteld. Onze horecamedewerkers geven u een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Dit mag u meenemen de zaal in, zodat u hier onder de voorstelling van kunt genieten. Na de voorstelling hebben wij voor u een tafeltjes gereserveerd en staat er voor u een drankje met lekkere hapjes klaar. Kosten € 12,50 per persoon (excl. ticket)

Op maat
Wilt u een groepsarrangement of heeft u speciale wensen, schroom niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Reserveren
De arrangementen zijn geldig bij vrijwel alle voorstellingen. Reserveer wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Reserveren kan via 0548-544140. (Let op: de kosten zijn exclusief de kosten van de tickets)

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!