Symfonia Jong Twente

Zomerconcert

Symfonia Jong Twente

Beleef een prachtige avond met jong talent en boeiende meesterwerken!

Ontdek de sprankelende energie en het talent van de volgende generatie musici tijdens een prachtig concert van Symfonia Jong Twente dat u niet wilt missen! Onze getalenteerde jonge muzikanten nemen ons mee op een onvergetelijke muzikale reis met een gevarieerd en meeslepend programma.

De avond begint met de majestueuze "Intocht der Bojaren" van Johan Halvorsen. Dit levendige en kleurrijke stuk zet de toon voor een avond vol passie en virtuositeit. Vervolgens worden we ondergedompeld in het emotionele celloconcert (deel 1 en 3) van Edward Elgar. Onze jonge solist Donna van Leeuwen zal u verbazen met haar technische beheersing en emotionele diepgang.

Als afsluiting van het eerste deel wordt het "An der Schönen blauen Donau" van Johann Strauss gespeeld. We laten ons meeslepen door de sierlijke en betoverende melodieën die doen wegdromen naar de prachtige oevers van de Donau.

Na de pauze neemt het orkest je mee naar de romantische wereld van Antonín Dvořák met zijn schitterende Symfonie nr. 8. Deze symfonie, rijk aan Boheemse invloeden en melodieën, viert het leven en de natuur met haar uitbundige en levendige klanken.

Sluit u aan bij een avond vol prachtige muziek, uitgevoerd door de sterren van morgen. Dit concert belooft een inspirerende en onvergetelijke ervaring te worden, vol jeugdige energie met de betovering van topstukken van de klassieke muziek!

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!