Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vaste aanstellingen of stagiares.

Vrijwilligers & Stage!
Wel zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers en stagiaires en  die het leuk vinden om te werken in ons veelzijdige bedrijf. Wij hebben bezigheden op allerlei gebied: gastheer/-vrouw, techniek, public relations, kaartverkoop, facilitair, evenementen, etc. Ook voor werkervaringstrajecten staan wij open.

Stagiares
In verband met de coronamaatregelen nemen wij op dit moment geen stagiares aan. Zoek je een plek voor het volgende (school)jaar, mail dan naar zaalreserveringen@parkgebouw.nl Wij nemen alleen stagiares aan van een facilitaire (eventueel gecombineerd met secretariele) of (theater)technische MBO-opleiding, niveau 3 of 4. 
Maatschappelijke of snuffel stagaires nemen wij in beperkte mate aan.

Gastvrouw/-heer
Als gastvrouw/-heer van het Parkgebouw werk je voornamelijk bij theater- en filmvoorstellingen en evenementen. Je bent het visitekaartje van het Parkgebouw, want jij gaat de gasten ontvangen, wijst ze de weg in ons mooie gebouw, beantwoordt alle vragen, schenkt een kopje koffie, let op of in de zaal alles goed gaat, ruimt op na de voorstelling, geeft presentjes aan artiesten en nog veel meer. Kortom, je bent samen met het vaste Parkgebouw-team het aanspreekpunt voor onze gasten. Zodat zij zich vanaf het boeken van het kaartje, totdat zij weer naar huis gaan, helemaal thuis voelen.

Techniek
Onze vrijwilligers in de techniek verlenen vooral hand- en spandiensten voorafgaande, tijdens en na theatervoorstellingen en evenementen. Je helpt mee bij de op- en afbouw van decors, licht, geluid, doet kleine technische klusjes, en bent rechterhand van onze technicus. elf kun je rekenen op een leuk team

Je wordt onderdeel van een enthousiast, gezellig team van harde werkers vol passie voor de Oude Dame.
Belangstelling? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op via 0548-544140.

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!