Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen

Nieuwjaarsconcert

Rijssens Mannenkoor & Karin Bloemen

Wegens gewijzigde omstandigheden kan Henk Poort helaas niet optreden tijdens dit concert. Maar we zijn erg blij dat niemand minder dan Karin Bloemen bereid is op deze avond naar Rijssen te komen.

Een nieuwjaarsconcert door meer dan 100 mannen. Daar nodig je natuurlijk een vrouw bij uit. Maar wie? Welke Nederlandse zangeres kan de krachtige koorzang van het landelijk bekende Rijssens Mannenkoor aan? Natuurlijk, Karin Bloemen! Een uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’, die u niet mag missen.

In 1927 begon het mannenkoor met 28 leden. Na al die jaren is het koor nog steeds springlevend dankzij veel jonge aanwas en gezonde saamhorigheid.

La Bloemen is Neerlands eigen ‘diva’. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidt prijs.

Samen met pianist Jan Lenselink aan de vleugel, geven La Bloemen en het Rijssens Mannenkoor u een geweldige avond: een muzikale ervaring die u nooit meer vergeet!

www.rijssensmannenkoor.nl www.labloemen.nl

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!