Hap & Stap Rijssen 2021 - 23 juni

Hap & Stap Rijssen 2021 - 23 juni

Na het daverende succes van afgelopen jaar slaan de Stadsgidsengilde Rijssen, het Parkgebouw en restaurant Brodshoes opnieuw de handen inéén voor Hap & Stap. Er is een volledig nieuwe wandeling uitgezet, want er is zó veel te vertellen over Rijssen. Onderweg geniet u van diverse gerechtjes van restaurant Brodshoes. Het wordt een avond waar u nog lang over napraat!

U start met een voorgerecht en welkomstdrankje in het historische pand van Restaurant Brodshoes, dat al meer dan 40 jaar met hart en ziel gerund wordt door de familie Meinders. Vervolgens maakt u met een stadsgids een wandeling langs onder andere de oude begraafplaats, door de Eerdmanserve en langs Park De Eschhorst naar het Parkgebouw. Onderweg worden er enkele stops ingelast waar u geniet van smakelijke gerechtjes. De route gaat verder door de Wethouder Korteboslaan, om vervolgens richting Café Spekhorst te lopen. Hier wordt een heerlijk plaatselijk borreltje geschonken. U wandelt weer terug naar Restaurant Brodshoes, waar u deze interessante, gezellige en smakelijke avond afsluit.

Of u nu geboren en getogen bent in Rijssen of er voor de eerste keer komt; deze smakelijke en boeiende avond mag u niet missen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Data:
Woensdag 23 juni
Donderdag 24 juni
Woensdag 30 juni
Donderdag 1 juli

Start om 18.00, 18.15 of 18.30 uur

Inbegrepen: 4-gangen ‘hap en stap’ diner inclusief 3 drankjes en een stadswandeling o.l.v. een stadsgids

Kosten: € 54,50 per persoon

Er is beperkt plek, dus weer er snel bij !

Let op: in verband met de op dit moment geldende maatregelen en de daarmee samenhangende tafelindeling kunt met maximaal 4 personen tegelijk boeken. Wilt u met een grotere groep komen, dan dient u een nieuwe boeking te maken. (U boekt dan een tweede tafel).

Heeft u vragen dan kunt u het beste een mail sturen naar info@parkgebouw.nl. Wij zijn i.v.m. de maatregelen nog beperkt telefonisch bereikbaar. U krijgt maximaal 3 dagen voorafgaande aan de Hap & Stap een servicemail met alle relevante informatie.

Terug naar agenda

Deel deze pagina met je vriendenDe volgende bedrijven dragen het Parkgebouw een warm hart toe!